Valokuvaus

”Kuva kertoo tuhat sanaa” – vanha sanonta, jonka jokainen sana pitää paikkansa vuosikymmenestä toiseen. Kauniiden ja laadukkaiden kuvien kautta on mukava palata ajassa taaksepäin ja muistella elämän ikimuistoisia, niin pieniä kuin suuria hetkiä.

Arjessa tulee todella usein vastaan tilanteita, jolloin on tarvetta osaavalle valokuvaajalle. Merkityksellisten elämäntapahtumien ikuistaminen kuten ristiäiset/nimiäiset, kihlautuminen tai lasten tai rakkaan lemmikin kasvu ovat niitä tärkeitä hetkiä, jolloin erillistä kuvaajaa usein tarvitaan. Myös työelämässä valokuvaukselle on tarvetta, olkoon se sitten CV-kuvan päivittäminen, yrityksen verkkokaupan tuotekuvien ottaminen tai yrityksen someviestinnän kuvapankin kokoaminen.

Jos kameran nappulat ja asetukset ovat sinulle vieraita mutta tarvitsisit laadukkaita harrastajatason kuvia, kannattaa minuun olla yhteydessä!

Tällä hetkellä olen erikoistunut…

  • Miljöössä tapahtuvaan muotokuvaukseen
  • Eläinkuvaukseen
  • Lapsi- ja vauvakuvaukseen
  • Pienimuotoiseen tapahtumakuvaukseen (esim. ristiäiset/nimiäiset)
  • Edellisten lisäksi haluan kerryttää lisää kokemusta pariskunta- ja kihla- sekä tuotekuvauksesta

Kuvaajana minulle on tärkeää saada napattua kuviin aitoja tilanteita, iloa ja naurua. Pyrin kuvaajana tallettamaan otoksiin elämän kauneutta ja värikylläisiä värejä.

Tällä hetkellä palveluihini ei sisälly hääkuvaus, studiokuvaus, boudoir-kuvaus, passikuvaus eikä kuvatuotteiden painatus.


Pyydä tarjous!