Somesparraus/-konsultointi sekä somekoulutukset

Oletko pienyrittäjä, joka on hukassa sosiaalisen median viidakossa? Tai oletko kenties yhdistyksen toiminnanjohtaja ja mietit, miten somea voisi valjastaa esimerkiksi uusien vapaaehtoisten saamiseen ja omasta toiminnasta tiedottamiseen?

Voit varata kahden tunnin mittaisen sparraus-/konsultointikäynnin, jossa käydään läpi yrityksesi, yhdistyksesi tai muun vastaavan organisaation someviestinnän nykytilaa sekä ideoidaan, millä tavoin someviestintäänne voisi kehittää. Saat käytännönläheisiä ideoita ja vinkkejä, joita voit valjastaa heti käyttöösi. Tarvittaessa voidaan tutustua sinulle sopivaan tahtiin joko jonkun tietyn somepalvelun, julkaisutyökalun kuten Facebook Creator Studio -palvelun tai Canva-ohjelman käyttöön.

Somesparraus/-konsultointi voidaan toteuttaa joko yksilö- tai pienryhmäohjauksena (esimerkiksi yhdistyksen hallitukselle tai yrityksen työntekijöille). Sparraus/konsultointi voidaan pitää etänä tai kasvokkain.

Käynti voi olla kertaluontoinen tai voimme sopia useamman kerran kokonaisuuden, jossa jokaisella kerralla syvennytään vähän eri someviestinnän teemoihin. Useamman käynnin kokonaisuus voidaan toteuttaa esimerkiksi ”kerran kuussa” -tahdilla 3-6 kuukauden ajan. Kokonaisuuden käyntien sisällöt suunnitellaan yhdessä teidän tarpeita vastaavaksi.

Somesparrauksen/-konsultoinnin lisäksi tarjoan työ- ja muille yhteisöille ja tahoille erilaisia somekoulutuksia. Koulutuksessa voidaan syventyä esimerkiksi someviestinnän perusteisiin tai jonkun tietyn somepalvelun (Facebook, Instagram, Twitter ym.), julkaisutyökalun kuten Facebook Creator Studio -ohjelman tai Canva-ohjelman käyttöön. Koulutus suunnitellaan aina tarpeitanne vastaavaksi.

Hinnasto:


Somesparraus/-konsultointi (2 h): 

85 € (sis. ALV 24 %)

(matkakulut: 0,45 €/km, jos etäisyys yhteen suuntaan + 15 km)Somekoulutukset: 

Hinnat vaihtelevat mm. keston ja sisältöjen mukaan


Ota yhteyttä!