Sosiaalisen median sisällöntuotanto

Eikö runosuoni syki somepäivityksiä kirjoittaessa? Koetko, että somekanavissasi julkaisemasi kuvat ym. sisällöt eivät ilmennä tarpeeksi organisaatiotasi brändiä ja arvoja? Kaipaatko somekanaviisi raikkaampaa, persoonallisempaa ja inspiroivampaa sisältöä?

Yrityksenne, yhdistyksenne ym. vastaava voi tehdä kanssani somesisällöntuotannon sopimuksen, jossa sovimme yhdessä sopimuksen kestosta ja sisällöistä: mihin kaikkiin eri somekanaviin tehdään sisältöjä, kuinka usein per somekanava, millaisia sisältöjä ja niin edelleen.

Ennen pidemmän yhteistyösopimuksen solmimista tehdään ensin yhden kuukauden ”Tutustu palveluun!” -sopimus. Tuona aikana pääsemme tutustumaan toisiimme paremmin ja näette käytännössä, miten someviestintä lähtee rullaamaan. Kuukauden sopimuksen loppupuolella tarkastellaan yhdessä, jatketaanko yhteistyötä pidemmällä sopimuksella. Pidemmän sopimuksen kestoksi voi valita joko kolme tai kuusi kuukautta.

Sopimukseen sisältyy aina kuukauden alussa tai lopussa pidettävä, 1-1,5 h kestoinen etäpalaveri. Kyseisessä palaverissa suunnitellaan, mitä ajankohtaisia asioita olisi hyvä nostaa tulevana kuukautena esille teidän somekanavissa. Palaverissa voidaan käydä läpi myös menneen kuukauden somesisältöjen tavoittavuutta ja tähän liittyvää dataa. Näin saadaan someviestinnästänne entistä parempaa ja suunnitelmallisempaa.

Teen teksti-, kuva- ja videosisältöjä pääasiassa Facebook- ja Instagram-palveluihin, mutta myös muita somekanavia voi tiedustella.

Somepaketit:

Somepaketin nimiSmallMediumLarge
Somekanavien määrä122
Julkaisumäärä
ja -tahti
1 postaus/
vko
1 postaus/vko/
somekanava
2 postausta/
vko/somekanava
Somepostausten määrä
kuukaudessa
yhteensä
4 kpl/kk8 kpl/kk16 kpl/kk
Etäpalaveri (1-1,5 h)
kuukauden alku- tai
loppupuolella
KylläKylläKyllä

Hinta

279 € / kk *465 € / kk *650 € / kk *

* Hinnat sisältävät ALV 24 %

Voit kysellä myös muunlaista somepakettia!


Ota yhteyttä!